З понеділка, 11 грудня, в Україні знову потепліє, а в деяких областях буде просто весняна погода. Опади припиняться та температура повітря різко підніметься.

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко у Facebook.

"11 грудня ситуація стабілізується. Однак без опадів не залишимося. Вночі дощ і сніг - на сході. Вдень - на заході, до вечора опади знову дійдуть до півночі і центру. Південь втримається без дощу або мокрого снігу. Вітер із південного заходу, поривчастий, колючий, неприємний і сильний. Температура повітря найближчої ночі 0-5 морозу, на півдні та сході 0-4 тепла. Завтра вдень +1 +6 градусів, на заході та півдні +4 +9 градусів. На дорогах мокро, слизько і подекуди ожеледиця", - повідомила спеціаліст.

Карта 11 грудня

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У вівторок опадів практично ніде не буде, а стовпчики термометрів покажуть неймовірне тепло як для грудня

В середньому по Україні повітря прогріється до +10 градусів вдень.

На заході та півдні буде максимально +12 градусів.

У столиці до +9 за Цельсієм.

Карта 12 грудня

Дивіться, чим оберенеться для людства глобальне потепління

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", потужна магнітна буря, що почалася на Землі 4 грудня, стихла, але повториться знову в новорічну ніч. Це можуть відчути на собі люди, які страждають хронічними захворюваннями. Проте спеціалісти запевняють, що буря не потужна, тому великої шкоди вона не принесе.