Молодий канадський фотограф Паскаль Дюмон з The Moscow Times був в шоці від умов, в яких доводиться жити іноземним студентам.

Про це пише BusinessInsider.

Студенти елітних вузів Москви живуть пліч-о-пліч з клопами і тарганами, але нічого не можуть з цим зробити через астрономічну вартість житла в Москві.

Так, 25-річний студент МДУ Кудакваше Ндлова платить за проживання в гуртожитку 10 доларів на місяць і дуже цим задоволений. Єдине, що не до душі іноземцю - це протікаючі стелі.

"Я думаю, що вода зі стелі в один день може замкнути проводку і тоді вже всяке може статися", - зазначив студент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крістофер Оножа і Ісаак Ісмаїла розповіли фотокору The Moscow Times, що приїхали в Москву на навчання з Нігерії. Хлопці теж не задоволені гостинністю російського гуртожитку.

"Чесно сказати, мені це місце не дуже подобається. Вся справа в клопах і тарганах, яких не позбутися. Ми зробили косметичний ремонт, оновили освітлення, але таргани все одно не йдуть", - поскаржився Оноже.