На відремонтованій столичної станції метро "Лівобережна" посеред вестибюля калюжі води. Причому її так багато, що працівники не встигають її прибирати.

Фотографії потопу на станції опублікували в мережі очевидці. Люди активно постять свої гнівні коментарі в групі Русановка.org в Facebook.

Варто відзначити, що в таких проблемах немає нічого незвичайного, якби не одне АЛЕ.

На початку 2017 року напередодні Євробачення-2017 цю станцію метро ремонтували. Уже тоді жителі міста були незадоволені таким ремонтом: визирають труби, металопластикові вікна закривають частину стіни, плитка на фасаді лежить криво, а двері шибко вузькі і не призначені для проїзду пасажирів в інвалідних кріслах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На ремонт витратили 25 млн грн. Як бачимо, результати роботи на обличчя.

Реставрацію перевіряв Кличко

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в столичному метрополітені стався незвичайний випадок. Як повідомляють очевидці, на станції метро "Червоний хутір" розгулював голий чоловік.

Зараз вже відомо, що людина, яка ходила голим по вагонах метро середніх років. Його намагалися затримати одразу кілька людей, проте він постійно тікав від них. Більш того йому вдалося увірватися в кабіну машиніста.