Відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон буде зніматись у рекламі авіакомпанії Emirates Airline Об'єднаних Арабських Еміратів.

Про це пише The National, із посиланням на представника авіаперевізника, який не розголошує умови контракту.

Видання New York Post із посиланням на власні джерела повідомило, що контракт з Еністон уклали на 5 мільйонів доларів.

Читайте також: Дженіфер Лопес визнали найсексуальнішою

За умовами договору, актриса зніматиметься у кількох рекламних роликах. Також її зображення розмістять на рекламі в газетах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше міжнародним послом Emirates Airline був португальський футболіст і гравець мадридського "Реала" Кріштіану Роналду. За кілька тижнів до чемпіонату світу з футболу 2014 року він знявся в рекламному ролику разом з Пеле.

Довідка. Дженніфер Еністон відома завдяки ролі Рейчел Грін у популярному серіалі "Друзі", який виходив на телеканалі NBC з 1994 по 2004 рік.

Актриса - володарка премій "Еммі" та "Золотий глобус". Вона зіграла кілька десятків ролей. На даний момент останній фільм з її участю - драма "Торт" незалежного американського режисера Даніела Барнза, яка вийшла в прокат в 2014 році.