Фанат популярного мультсеріалу "Сімпсони", поставив його творцям питання, чому молоді персонажі мультфільму за стільки років не подорослішали. Автори серіалу відповіли фанату, але їхня відповідь його лише роздратував.

Фанат серіалу, Брайан Фінк (Brian Fink) звернувся в твіттері з питанням про те, чому Меггі за стільки років ні краплі не зросла. Згідно з припущеннями фаната, дівчинка вже давно повинна була відправитися на навчання в коледж, але глядачі досі бачать її зовсім маленькою. Відповідь творців серіалу не змусив себе чекати.

Вони коротко відповіли, що причиною всьому - магія. Подібний відповідь ніяк не влаштував Брайана Фінка, який заявив, що він"взагалі ніяк не відповідає на його питання".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Багато шанувальників приєдналися до Фінку, опинившись незадоволеними подібним відповіддю авторів "Сімпсонів". Деякі згадали й інші нестиковки, пояснення яким не знаходиться. Багато хто навіть звинуватили творців популярного серіалу в ліні, з-за якої вони не спроможні продумувати всі моменти і пояснювати їх своїм глядачам.

Варто відзначити, що в деяких окремих епізодах серіалу "Сімпсони" всіх персонажів показують дорослішими або пристарілими, але це трапляється вкрай рідко. Зазвичай всі герої в своєму статичному віці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що знайдено спосіб запустити конвеєр геніїв".