Упродовж вчорашньої доби, 11 серпня, представники незаконних збройних формувань 87 разів порушили режим припинення вогню. 12 разів найманці застосували артилерію, 21 - міномети, 5 - реактивні системи залпового вогню БМ-12 "Град", 65 разів обстрілювали наші позиції з гранатометів і стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"11 серпня з 18 години і до опівночі, поблизу Донецька під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилися наші позиції в Новгородському, двічі в Пісках та Авдіївці. А близько 21 години найманці вели вогонь з артилерії калібру 152 міліметри по Красногорівці. Крім того, в черговий раз цинічно порушивши угоди, о 23.45 злочинці застосували реактивні системи залпового вогню в районі Красногорівки", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Маріуполя, з 19 години ворог зі 120-міліметрових мінометів та артилерії 152 калібру бив по Старогнатівці і Чермалику.

Читайте також: Терористи з систем залпового вогню атакували Богданівку

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Близько 20 години бойовики двічі з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли сили АТО в Кримському, що на Луганщині. А з 23 години, також, зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по селищу Зайцево на Артемівському напрямку. Після опівночі, 12 серпня, вогнева активність противника продовжилась в основному на Донеччині. Тут, близько першої години ночі, ворог вів вогонь з БМ-12 "Град" по Водяному, Опитному, Пісках та Новоселівці", - повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив про майбутні провокації серед угрупувань терористів для майбутніх звинувачень українських військових.