Столична маршрутка викликала справжній фурор, як у киян, так і в інших українців, які активно обговорювали незвичайний дизайн транспорту. У Києві на маршруті № 496 працює "золота" маршрутка.

Як розповів водій маршрутки Григорій Хоружий, вона не нова - проїхала вже не одну сотню тисяч кілометрів, недавно її капітально ремонтували і фарбували. Попередній власник і підібрав такий розкішний колір, - пише ТСН.

Сьогодні "золотий" автобус курсує на одному з найдовших маршрутів Києва - з Лук'янівки до Пирогова, більше 40 кілометрів на круг. Пасажири відносяться до "золотої маршрутці" по-різному: хтось в захваті і говорить про поліпшення настрою, а хтось нейтральний і вважає, що вона цілком звичайна і її завдання - просто перевозити пасажирів.

А ще кияни називають і водія "золотим". Григорій, за словами пасажирів, завжди до всії ставиться з повагою, а особливо шанує героїв АТО.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Атошники у нас безкоштовно їздять, скільки б не зайшло", - запевняє Хоружий.

Нагадаємо, мережу повеселили знімки оновленої маршрутки, яку порівнювали із золотим батоном Януковича та вважали, що й проїзд у ній буде "золотим".

Дивіться про транспорт незвичного кольору

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українцям пояснили, що зміниться при оплаті за проїзд після введення електронного квитка.