Відомий вчений Стівен Хокінг упевнений, що всі його прогнози про знищення людства представниками позаземних цивілізацій починають збуватися, передає DAILY.

Якщо вірити словам вченого, головною загрозою зараз можна назвати астероїд «Оумуамуа», що недавно прилетів в Сонячну систему.

Навіть астрономи не можуть з'ясувати походження об'єкту. Відомо тільки, що астероїд має червоний колір, металеву структуру і довгасту форму, проте Хокінг упевнений, що це не астероїд, а інопланетний корабель. Фізик передбачає, що інопланетяни можуть погубити значну частину землян.

На думку Хокінга, агентство NASA в черговий раз приховало від інших важливу інформацію про те, що об'єкт летить прямо на Землю, що представляє величезну небезпеку.

Доктор і викладач в Гарвардському університеті Аві Леб повністю згоден з доводами Хокінга і додає, що прибульці не збираються поневолювати людей, і в Сонячну систему вони прилітали лише з метою «розвідати обстановку». Але це поки що.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Оумуамуа прилетів з боку Альфи Центавра ще в середині жовтня, і цей об'єкт фахівці умовно охрестили кометою, хоча нічого спільного з нею він практично не має. Оумуамуа рухається зі швидкістю 26 кілометрів на секунду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", спеціальна комісія з розслідування причин аварії розгінного блоку "Фрегат" з 19 супутниками, який був запущений з космодрому Східний ракетою "Союз-2.1 б" завершила свою роботу.