Нічним кошмаром стала для пасажирів подорож вагоном "Укрзалізниці" до Європи. 11 грудня у першому рейсі зламався поїзд "Відень - Київ", від'їхавши від столиці Австрії лише 50 км.

Про це повідомляє Politeka.

Як розповіли українці, у понеділок о 17 годині вони вирушили із віденського вокзалу до України. Потяг був австрійським, але до нього приєднали вагон "Укрзалізниці".

Опівночі пасажирів інших вагонів розселили в готелі або відправили іншим транспортом. Український вагон відігнали у "відстійник", де він простояв усю ніч.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зранку знову рушив, але український причіпний вагон не витримав - загорілися колодки.

Людям пропонували лише чай, хоча у вартість квитка входить сніданок.

Трохи згодом поїзд відправили у депо для з'ясування поломки. Після огляду вагона пасажирам повідомили, що він далі не може їхати. Опівдні людям порекомендували перечекати у кімнаті відпочинку на вокзалі. На прохання пасажирів надати автобус, їм відмовили. Тож пасажирам нічого не лишалося, як добирати додому самостійно.

До слова, за квитки люди заплати по 55, 80 євро євро за дитяче місце та по 111,60 (близько 3500 тисяч гривень) за дорослий квиток.

Дивіться про скандал навколо Укрзалізниці

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Харківській області неподалік станції Огульці пасажирський потяг Інтерсіті, який прямував з Харкова до Києва, зупинився через технічну несправність. Пасажирам довелося кілька годин сидіти без світла та в холоді.