Караоке в барі для чоловіка закінчилось вердиктом у 12 років за ґратами. Терористи "ЛНР" скрутили громадянина, який заспівав пісню українською.

Про це доповіли в Управлінні Верховного комісара ООН з прав людини "Доповіді про ситуацію з правами людини в Україні 16 серпня - 15 листопада 2017 року".

Відзначається, що дане рішення "військовий суд ЛНР" прийняв 31 жовтня в результаті двотижневого "судового розгляду", проведеного за закритими дверима. Чоловіка звинуватили в "державній зраді".

В ООН підкреслили, що цей "суд", як і всі аналогічні процеси в "ДНР" і "ЛНР" проходив негласно, без представників ЗМІ та громадськості. Крім того адвокат, призначений "МГБ ЛНР", не був присутній на всіх засіданнях "суду" і жодного разу не відвідав свого підзахисного в слідчому ізоляторі.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Інші подробиці цього "досудового розслідування" залишаються невідомими. Єдине, що стало відомо, то це те, що чоловік заспівав українську пісню в одному з місцевих барів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в мережі підняли на сміх черговий "документ" бойовиків. У "паспортах ДНР" припустилися помилки, яку помітили на 11 сторінці.