Вітебські вуличні художники вирішили трохи прикрасити місто. Вони створили серію портретів відомих діячів: Сальвадора Далі, Боба Марлі, Євгенія Леонова, Юрія Гагаріна та інших.

Про це повідомляє місцеве видання.

Цими портретами художники прикрасили стіни трансформаторних будок та старих будівель. На одній з будок з'явився портрет Леонова у ролі "Доцента" у фільмі "Джентельмени удачі".

Малюнок став відомим на все місто, сюди приїздили люди з різних районів щоб подивитися на портрет та сфотографуватися поруч із улюбленим персонажем.

Читайте також: Стріт-арт по-одесськи: трамвайна зупинка у силуетах закоханих (відео)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Але протягом місяця невідомі хулігани регулярно обливали малюнок фарбою. Художники реставрували портрет, але через деякий час, стіну все одно псували.

Врешті-решт художникам набридло змагатися з вандалами. Вони зафарбували повністю стіну, та написали на ній цитату з останнього інтерв'ю актора.