Під Києвом водій маршрутки відмовився безкоштовно везти 11-річного хлопчика, у якого загинув батько на Донбасі, коли той показав посвідчення. Після цього ветерани АТО вирішили провести виховну роботу з чоловіком, який ще й нахамив дитині.

Про це повідомила волонтер Людмила Мартиненко в Facebook. Вона розповіла, що близько 20 українських захисників зібралися зупинці 716-ї маршрутки в Вишневому, щоб захистити сина і вдову загиблого побратима.

Батько хлопчика, Сергій Циганок, загинув 9 лютого 2015 року під час запеклих боїв під Дебальцевим.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Водій вибачився перед матір'ю і пообіцяв, що такого більше не повториться. Він також передав дитині цукерки.

Дружина загиблого українського гер

оя Тетяна Циганок прийняла вибачення водія маршрутки. Особливо її торкнула згуртованістю ветеранів, які заступилися за них.

У Київській облдержадміністрації також відреагували на цей інцидент. Представника громадської ради при відомстві сказав, що цю ситуацію обов'язково розглянуть в адміністрації.

Posted by Мартиненко Людмила on Wednesday, 13 December 2017

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві водій маршрутки відмовився везти сина загиблого героя за пільговим посвідченням. У соцмережах жорстко відреагували на цей інцидент і вважають, що чоловік повинен понести покарання.