У селищі міського типу Комінтернівському на Одещині загорілася звалище сміття. Незабаром вогонь перекинувся на територію, прилеглу до районної лікарні.

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

"Унаслідок чиєїсь недбалості або з необережності загорілося одне із звалищ, яких вистачає на території селища, і які при 40-градусній спеці несуть величезну загрозу людям. У лічені хвилини вогонь перекинувся на величезну площу, миттєво спалюючи на своєму шляху суху траву та підбираючись до будинків людей і до районної лікарні ", - написала місцева жителька Людмила Прокопечко.

Читайте також: У поїзді "Дарниця-Одеса" жінка застосувала сльозогінний газ проти закоханих

За словами очевидиці, пожежна машина приїхала, коли вогонь вже загасили жителі Комінтернівського.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Все пожежні машини були на виїздах, оскільки пожежі зараз трапляються щодня. Води у водопровідній мережі теж чомусь не було, тому довелося гасити вогонь самостійно і в дуже екстремальних умовах. Чоловіки ламали гілки дерев і ними збивали вогонь, щоб він не перекинувся на лікарню. Працівники лікарні зібрали всі відра і носили воду. На допомогу активістам-пожежникам приїхав трактор з бочкою води, водій якого справно і професійно включився в роботу ", - розповіла Прокопечко.