Овни
Сьогодні вам краще трохи знизити темп і присвятити цей день собі і відпочинку з близькими. Якщо немає термінових справ, можна присвятити основну частину дня домашнім справам, зайнятися рутинними господарськими завданнями, відвідати батьків.

Тільці
Вам терміново потрібен відпочинок. Хоча ви і будете бадьорими, ваше виснаження буде вже зовсім скоро. Відмовтеся від усіх важливих справ, і підіть на прогулянку з друзями.

Близнюки
Гороскоп на суботу обіцяє вам досить вдалий день, головне – не затівати суперечки з близькими. Довіряйте собі, своїй логіці, зараз вона підкаже вам вірні рішення.

Раки
Далеко не найвдаліший день, щоб почати нову справу. Якщо ви розумієте, що результату не буде, то і сенсу займатися цим далі немає.

Леви
Вам потрібно буде вирішити сьогодні чимало запитань. І у вас вийде все вирішити без особливих проблем. Тому гороскоп на суботу просто радить отримувати від самого процесу задоволення.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діви
А у вас почнеться досить вдалий час, що взятися за справи, яких ви раніше уникали. До речі, гороскоп каже, що брати гроші, або давати в суботу не можна.

Терези
Зараз вдалий час для роботи з інформацією, укладання ділових угод, подорожей і коротких поїздок. Можна починати нові справи, вести переговори.

Скорпіони
А у вас субота буде дуже вдалою. Вийде все, що ви задумали, як на роботі, так і в любовних стосунках.

Стрільці
Гороскоп на суботу обіцяє вам досить непоганий день для роботи. Можна зайнятися всіма професійними справами, до яких раніше не доходили руки.

Козероги
У вас буде досить складний день і ввечері ви залишитеся знесиленими. Зате ви зможете зробити все, що задумали.

Водолії
Ваша субота буде хорошим днем, щоб вирішити всі конфлікти без витрат сил. Але якщо ви візьметеся за роботу, то вас може спіткати невдача.

Риби
Сили і енергія в даний час стрімко йдуть на спад. В наслідок цього рекомендовано не починати нових справ, управляти поточними.

Дивіться: Гороскоп на сьогодні 16 грудня 2017 року для всіх Знаків Зодіаку