В Єгипті внаслідок нестерпної спеки померли понад 60 осіб. Синоптики прогнозують подальше підняття температури, повідомляє канал "112" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Протягом минулої доби внаслідок екстремально високої температури повітря в Єгипті померла 21 людина. Таким чином, тільки упродовж минулих чотирьох днів загальна кількість смертельних випадків через спекотну погоду досягла 61.

За словами медиків, більшість постраждалих – літні люди.

Читайте також: В Італії через спеку розплавився автомобіль

Крім того повідомляється, що за останні кілька днів стовпчик термометра в більшості єгипетських регіонів не опускається нижче позначки у 40 градусів, а в південних провінціях зафіксовано +50.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В усій країні через спеку вже госпіталізовано майже 600 осіб.

Прогнози єгипетських синоптиків поки невтішні: протягом найближчих днів як температура повітря, так і вологість будуть тільки підвищуватися.

Нагадаємо, у Києві 10 серпня був зафіксований новий температурний рекорд – +34,7.