Навколо смерті учасниці скандального російського телепроекту "Дом-2" Марії Політової активно розповсюджується масса версій. Але нещодавно один із місцевих телеканалів оприлюднив кадри з місця події, які можуть змінити хід розслідування та прояснити, що ж саме сталося два дні тому у Підмосков'ї.

Відомо, що тіло Політової знайшли на дачній ділянці неподалік від столиці, де мешкають її родичі.

Причина смерті, за попередніми даними – отруєння великою дозою медичних препаратів. Поруч із нею виявили упаковку таблеток, імовірно, антидепресантів, і переполовинену пляшку рому.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після огляду експертів, виявилося, що насправді учасниця шоу загинула ще 9 днів тому, весь цей час її тіло лежало біля паркану одного із коледжів.

Дивіться: відео з місця загибелі Політової

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Підмосков'ї знайшли мертвою колишню учасницю популярного російського шоу "Дом-2" Марію Політову. Вона раптово зникла і числилася в розшуку.