Дивну знахідку знайшли на прилавку одного з супермаркетів в анексованій Алушті. На товарі було вказана країна-виробник Україна.

Про це повідомив користувач RoksolanaToday & Крим в Twitter. На пакеті молока чітко вказали, що продукт виготовили в українському місті Алушта і Крим ніяк не відноситься до Росії.

Автор також опублікував фото з прилавка. Він написав, що на даній етикетці міститься більше правди, ніж на уроках історії в Росії, що окупувала український Крим.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Пийте, діти, молоко, будете здорові. Дуже переживають новокримчани (старокизимці). Невпевненість у них загострюється. У завтрашньому дні. І правильно", - іронізує автора публікації.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в анексованому Росією Криму в маршрутках висять оголошення, в яких зазначено, що військовослужбовці ЗСУ можуть їздити в них безкоштовно. У соціальних мережах, жителі півострова насправді хочуть повернення в Україну. Особливо повеселила те, що в списку немає згадки про путінських вояк.