Вже зовсім скоро буде Новий рік. Є величезна кількість варіантів того, як зустрічати Новий рік, і ви про це знаєте. Але мало хто знає, як потрібно проводжати рік, що минає, щоб новий став щасливим і вдалим. Саме про це ми й хочемо розповісти вам сьогодні.

Як проводити рік, що минає, по днях

25 грудня
Вважається, що цей день потрібно проводити наодинці з собою. Треба згадати все, чого ви хотіли на початку року і проаналізувати, що вийшло, а що ні. Складіть список бажань на майбутній рік і розплануйте все.

26 грудня
Цей день треба присвятити своєму здоров'ю і спорту. Починайте кидати шкідливі звички і прищеплювати корисні. Запишіться в зал, або почніть бігати вранці. Зробіть будинку і прибирання і викиньте всі непотрібні речі.

27 грудня
Якщо вам хочеться свято – то це саме той день. Ходіть на побачення, грайте з дітьми і зізнавайтесь в любові близьким і друзям. Проводите час не тільки з користю, але і з радістю.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

28 грудня
А цей день важливо присвятити своїм близьким. Приділіть більше часу батьками, допомагайте їм у чомусь якщо потрібно. Якщо ж ні, то просто запросіть їх ввечері на сімейну вечерю і поговоріть по душах. Якщо потрібно, то попросіть пробачення у близьких.

29 грудня
Цей день підходить для гармонізації відносин з чоловіками. Просіть у них вибачення і прощайте їх.

30 грудня
А в цей день можна здійснювати довгоочікувані покупки і робити те, до чого раніше не доходили руки. До того ж, в цей день потрібно задуматися про великі зміни в житті. Подумайте, чи щасливі ви на своїй роботі, або зі своєю коханою людиною.

31 грудня
День змін і світлих, радісних планів. Час спілкування з самими рідними та коханими людьми.

А в саму новорічну ніч потрібно загадати бажання. Під бій курантів вимовте його в розумі і не забувайте, можливо, воно скоро збудеться.

Дивіться: Як проводжати старий рік усвідомлено

Тепер ви знаєте, як правильно проводити старий рік, і, можливо, це принесе вам удачу в 2018-м.