Портал "Знай.uа" зібрав п'ять головних міфів про вивчення англійської.

1. Англійською можна заговорити за один день. Не можна. Навіть якщо за два. Отримати уявлення про те, що це за мова, яка його структура і як він працює - так, а от вивчити - ні.

2. Можна навчитися думати англійською. Дана фраза - комерційний хід, реклама, яка не має нічого спільного з процесом.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

3. Вчить англійська дано не всім. Немає схильності до мов. Будь викладач (професіонал, звичайно ж) скаже вам, що немає необучаемых людей. Є неправильно підібрані засоби, методи навчання, викладач і відсутність мотивації. А також природна людська лінь.

4. Все залежить від викладача. Від викладача залежить багато чого, але не все. Правильно підібраний викладач - 50% успіху: він буде додатковою мотивацією, він зможе індивідуально підібрати для вас форми роботи, він буде прикладом для наслідування, він зможе вас захопити і зацікавити.

5. Все залежить тільки від учня. З попереднього пункту зрозуміло, що відповідальність поділяється між студентом і викладачем порівну. У зону відповідальності учня входить: регулярне відвідування, відсутність перерв у процесі, самостійні заняття, виконання рекомендацій викладача та активність під час занять.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про топ-5 міфів про пиво.