Щодня мільйони користувачів соцмереж в усьому світі не лише діляться своїм життям у яскравих фото та цікавий відеороликах, а й активно стежать за значущими подіями та персонами. Давайте поглянемо, які тренди мережі популярні сьогодні та що найбільше привертає увагу фоловерів.

До добірки головних тем в соцмережах потрапили передноворічні події, зокрема увагу до себе привернула родина американського президента, "Джон Сноу" з "Гри престолів" на різдвяному ярмарку, пишногруда дизайнер купальників без купальника та українська співачка за цікавим заняттям, - пише ТСН.

Англійського актора Кіта Гарінгтона (так, це той красунчик, який зіграв Джона Сноу в "Грі престолів"), побачили на ринку в Шотландії - він вибирав ялинку.

Очевидно, актор приїхав до Абердіна, бо звідси родом його наречена і актриса Роуз Леслі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Очевидці розповіли, що він навіть почав допомагати місцевим продавцям.

На офіційному сайті Білого дому опублікували традиційне різдвяне фото родини президента. На знімку Дональд та Маланія Трамп біля святково прикрашеного входу до резиденції глави держави.


Модель та дизайнер купальників Девін Брагман виклала нове пікантне фото в Instagram. Цього разу вона постала перед шанувальниками практично без купальника, лише прикривши груди фруктами.


Співачка Наталя Могилевська показала в Instagram, як "літає" на тросах. Артистка зазначила, що вправа важка, але корисна.

Хто б міг подумати, наскільки захопливо спостерігати над руйнуванням машин кульовим тараном. Youtube-блогери Slow Mo Guys зняли slow motion відео - і це справді видовищно. За день воно набрало вже більше мільйона переглядів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", компанія Google опублікувала рейтинг найпопулярніших відео року на YouTube, які облетіли світ та зібрали мільйони переглядів.