Після вчорашньої прес-конференції російського президента Володимира Путіна різко активізували свою й без того "бурхливу" діяльність депутати Держдуми.

В ефірі одного із місцевих каналів лідер партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов заявив, що господар Кремля " показав себе більшим патріотом України, ніж Петро Порошенко".

У такий спосіб він прокоментував реакцію Путіна на питання українського журналіста Романа Цимбалюка:

"Коли президент відповідав на запитання журналіста з України, у нього змінився голос. Так говорять про щось рідному, про що болить серце. Він говорив про Україну, яка була і буде для нас братської слов'янської країною. Він всією душею переживає за її долю і при відповіді показав себе справжнім патріотом України. Чи не Порошенко і тим більше не Саакашвілі патріоти України, а наш президент, який душею вболіває за те, що там відбувається ", - стверджує Миронов.

Дивіться: Миронов про Путіна

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Користувачі соцмереж не залишили це поза увагою: більшість із них вважає, що нічого іншого від наближених до кремлівської верхівки пропагандистів і не варто було очікувати:

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії визначилися із датою президентських виборів.