Біла Церква стала прикладом для всієї України в рамках успішного досвіду концесії.

Про це заявив глава політичної партії «ОСНОВА» Андрій Ніколаєнко в ефірі білоцерківського місцевого телебачення «БЦ ТВ».

«Ми, як партія людей справи, людей за якими стоять колективи, за плечима яких реалізовані проекти, завжди шукаємо однодумців. Сьогодні нам було цікаво познайомитись з досвідом, який є у Білої Церкви по створенню нових підприємств та модернізації тих, що перебували у комунальній власності. Сьогодні Біла Церква є прикладом для всієї України в рамках успішного досвіду концесії», – заявив Андрій Ніколаєнко

Глава партії «ОСНОВА» також зазначив, що успішний досвід підприємництва та аналітичний погляд на політику жителів Білої Церкви, створюють у цьому місті хорошу політичну перспективу.

«Ми абсолютно впевнені, що Біла Церква – це велике, обласне місто, яке має велику політичну перспективу. Навіть останні місцеві вибори показали, що жителі Білої Церкви завжди мають власну думку і навіть очевидні на перший погляд речі тут відбуваються інакше. Адже у вас є своя позиція, і навіть мер Білої Церкви сьогодні не той, якого прогнозували. Така чітка позиція громадян свідчить про те, що ви здатні об’єднуватись», – констатував Андрій Ніколаєнко.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Дивіться: інтерв'ю з Андрієм Ніколаєнко

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців попередили про загрозу масштабної атаки.