У місті Брісбен (Австралія) українська туристка Тетяна Назарова довела всім, що нашим співвітчизницям не страшно вже нічого. Подолавши найбільшу фобію жінок, вона зловила змію завдовжки 2,5 метра.

"Звичайний день в Австралії. Ми ловимо змій", - спокійним голосом каже Тетяна і кладе плазуна у мішок, повідомляє The Daily Mail.

У свої 24 вона вже має неабиякий стаж у такій справі, адже, маючи непогані зовнішні дані, обрала для себе зовсім не модельну професію: ловця змій. Продемонструвати вкотре свої вміння їй випала нагода, коли один із чоловіків по-сусідству зателефонував і повідомив про "повзучу загрозу".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не вагаючись ні хвилини, вбравшись немов на подіум – чорна сукня та високі підбори, справжня українська леді зробила те, що її просили. Тепер вона – "найгламурніший ловець плазунів" на шпальтах австралійських ЗМІ.

Дивіться: українка на підборах зважилася спіймати змію

Як повідомляв портал "Знай.ua", голлівудський продюсер домагався українську красуню.