39-річний житель Каховського району Херсонської області кілька днів тримав свою 42-річну цивільну дружину на ланцюгу, застосовуючи до неї насильницькі дії.

Про це повідомила прес-служба Прокуратури Херсонської області.

Згідно інформації, поліцейських викликали родичі жінки, які не могли вийти з нею на зв'язок.

"В одному з сіл Каховського району чоловік, побутової сварки, протягом декількох днів з застосуванням фізичного насильства протримав свою цивільну дружину на ланцюгу в приміщенні її ж будинку, без їжі та можливості відвідувати туалет", — йдеться в повідомленні.

Також, за словами сестри потерпілої, зловмисник вимагав у неї гроші, бив і погрожував убити.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зараз чоловік затриманий. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що санкції проти Росії збережуться через її агресивну політику і вони будуть чинними до повного відновлення територіальної цілісності України. Питання анексованого Криму не знімуть з порядку денного.

Крім того, Київський райсуд Одеси вчора обрав запобіжний захід для колишнього лідера міського відділення "Правого сектора" Сергія Стерненка: йому призначили домашній арешт на 60 діб.

Дивіться сюжет про насильство

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Анджеліна Джолі зробила гучну заяву перед НАТО.