Дівчина так сильно била по двері СІЗО, що зламала кінцівку.

Як пишуть російські ЗМІ, дівчину затримали в Великих Луках за їзду в нетверезому вигляді. На кадрах видно, як Анастасія намагається всіма способами вийти на свободу, щоб дістатися до коханого. Спочатку вона б'ється з правоохоронцями. Однак останні замикають її в камері.

Далі вона намагається зламати двері, використовуючи при цьому частина батареї, проте знову невдало. Потім намагається зламати двері ногою. Після кількох ударів вона зламала ногу, і копи викликали їй швидку.

З СІЗО вона вибралася, проте в лікарню.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дівчина в лікарні

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що група нетверезих людей влаштували масштабну бійку в одному зі столичних тролейбусів. Інцидент стався вчора ввечері на Троєщині, якраз навпроти відділення поліції. П'яні пасажири представилися кондукторами і почали відверто провокувати присутніх.