З давніх-давен жінки ретельно піклувалися про свою красу та доглядали за тілом. Не без уваги залишилась і проблема надмірної "рослинності" на окремих частинах тіла. Для видалення зайвого волосся щоразу вигадували нові способи. Зараз існує безліч методів, які подарують гладеньку та доглянуту шкіру. Серед них чи не найпростішим є гоління, яке зробило цю процедуру швидкою та доступною.

Однак не все так просто. Виявляється більшість жінок припускаються деяких помилок під час такого делікатного процесу, - пише Clutch.

Давайте розглянемо деякі з них:

Помилка № 1 - Мило

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Навіть не думай голитися за допомогою мила, шампунів та інших продуктів для миття тіла! Шампунь подразнює твою шкіру при голінні, а мило - забиває леза бритви. Спеціальні засоби для гоління зазвичай містять пом'якшувальні компоненти, які забезпечать безпеку для твоєї шкіри.

Якщо у тебе раптом не виявилося крему для гоління, візьми свій кондиціонер, кокосове масло або навіть оливкову олію.

Помилка №2 – Гоління в душі

Незалежно від того, наскільки якісний твій гель для гоління, або яка нова лезо бритви потрібно дотримуватися такого правила. Є вагома причина, чому не варто голитися, як тільки відразу зайшла в душ.

Все просто: потрібно якомога довше посидіти у ванній чи в постояти в уші під теплою водою. Таким чином розпарене тіло більш підготовлене, гоління буде комфортнішим і як результат, твої ніжки будуть довше гладенькими.

Помилка№3 - Поспіх

Тобі потрібно на побачення і в тебе мало часу, щоб привести себе до ладу. Тоді ти зі швидкістю блискавки намагаєшся поголити ноги.

Але пам’ятай, що так ти можеш порізатися, а порізи від леза довго заживають і важко зупинити кров. Навряд чи ти хочеш піти на побачення зі свіжим ранами на ногах.

Дивіться, як правильно видаляти волосся на тілі

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 26-річна шведська модель Арвіда Бістрем розповіла, що їй погрожували зґвалтуванням після того, як вона знялась у фотосесії з неголеними ногами.