Українське подружжя та зірковий R&B-дует TamerlanAlena презентували новий кліп, який наповнений брутальними та навіть жорстокими сценами.

Над відеороботою на пісню "Покопокохай" разом з українцями працювала студія Gloria FX, відома співпрацею з такими знаменитостями як Джастін Бібер та Coldplay.

За сюжетом кліпу, Тамерлан викликав свою улюблену на поєдинок. Бій відбувся на боксерському рингу.

Відео вийшло гарячим і брутальним. Подружжя Альона і Тамерлан досить жорстко били один одного. Щоб бій виглядав реалістично, парочці довелося годинами працювати в залі, але результат того вартий.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Це навіть не боротьба, це бої ММА - ми билися і ногами, і руками. У нас була бійка за свою любов. Ми просто вирішили з'ясувати свої стосунки, зробити такий сплеск. Нам дуже пощастило - ми попрацювали з дуже крутий командою", - поділилися своїми враженнями Тамерлан і його дружина Альона.

Дивіться нову роботу українського гурту

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", всесвітньо-популярний хіт Despacito, який зірвав джек-пот переглядів на YouTube, зазвучав солов’їною. Його переспівала вітчизняна група "Рожаниця", відома автентичною манерою виконання і традиційними танцями. Користувачі мережі прийшли у захват від сміливої версії пісні пуерториканського музиканта Луїса Фонса.