Закарпатська область знову опинилася в зоні стихійного лиха.

Як повідомляє басейнове управління водних ресурсів Закарпатської області, зараз підтоплено 300 га сільськогосподарських земель і дороги. Найбільше рівень води піднявся на річках Уж, Боржави та Латориці - до 2,5 м. При цьому він продовжує рости.

Через стихію без водопостачання залишилися місто Печерін. Місцева влада запевняє, що відновлять після того, як спаде вода. Поки її відкачують насосами.

Повінь на Закарпатті

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що погода в грудні неабияк потреплять нерви українців. Більшість жителів вже відчули наслідки атмосферних "гойдалок". Сьогодні синоптики попереджають про зміну погоди та вона буде не з приємних. На Україну насувається буря. Рятувальники оголосили штормове попередження.

На Закарпатті, а вночі і в Полтавській, Чернігівській та Сумській областях йтиме сильний мокрий сніг, місцями можливе його налипання і ожеледь. Вночі та вранці він буде на дорогах більшості областей України.