У військовій частині у Башкирівці на Харківщині попрощалися із військовослужбовцем 92-ї механізованої бригади Олегом Чепеленком.

28-річний боєць загинув під Трьохізбенкою, там він потрапив в оточення і щоб не здаватися ворогові, підірвався разом з двома російськими десантниками. Учителя інформатики мобілізували до війська під час третьої хвилі мобілізації, повідомляє 5 канал.

Олег Чепеленко служив у роті снайперів, з жовтня минулого року виконував завдання в зоні АТО. Поховають героя на батьківщині у селищі Лукашовка. Олег був єдиною дитиною у родині.

Читайте також: "Мій тато герой. Мама сказала, що він уже на небі" - листи дітей на фронт

"У нього був вибір, як у всіх - просто здатися і сидіти в полоні, або піти на міни і взяти з собою спецназівця, що він і зробив. Повалив, покотилися на міни. Спецназ - це 45-та бригада диверсійно-розвідувальна ПДВ РФ. Вони це не приховують, коли забирали своїх бійців, їх командир не приховував. Це тільки так, для преси вони говорять "нас там немає", - повідомив військовослужбовець 92-ї механізованої бригади ЗСУ Олександр Лопатюк.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Він зараз для нас всіх є прикладом для наслідування, людиною, яка віддала своє життя не просто за якісь слова в присязі, а за те, щоб ми ростили своїх дітей під мирним небом, щоб Харків і харків'яни, жителі області не бачили цих страшних подробиць. Його вчинок - це вчинок справжнього солдата", - зазначив військовослужбовець 92-ї механізованої бригади ЗСУ Іван Ракич.