Відомий український актор Антін Мухарський назвав політику деградативною системою, яка "дебілізує людей."

Саме тому артист не збирається йти в політику. Про це шоумен розповів в інтерв'ю "Знай.ua",

"Я в політику йти не хочу і не піду. Хоча існує такий філософський примат, як "ніколи не кажи ніколи". Але хочу зауважити, що політика – це дегредативна система. Мій друг, який уже помер, художник Антон Соломуха, який свого часу емігрував з цієї, ще радянської території, у Париж і став там відомим художником, сказав культову фразу. Він сказав: " ти знаєш, друже, обличчя наших політиків мені нагадують статеві органи морських тварин." Тобто там така відсутність інтелекту, відсутність якоїсь шляхетності, я вже не кажу про аристократизм і виховання. Часто-густо це середовище (політиків – ред.) побудовано на деградації. Люди деградують, навіть інтелігентні, навіть виховані, навіть освітчені і виховані люди, яких я знав до того моменту, коли вони потрапили в парламент, вони відразу…У них скляніє око, у них якось вивертається обличчя. Вони починають замість нормальної мови говорити якимись штампами і пошепки виправдовувати такий стан: ну розумієш, політикум це окрема система координат", - розповів артист.

Мухарський каже, що він навіть не хоче знати, яка там система координат, що так дебілізує людину, перетворюючи її на якусь функцію.

За словами артиста, він не хоче перетворюватись на брехуна, який весь час намагається щось вивернути. Тому політика – це не його шлях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Антін Мухарський роздягнувся догола під будівлею Оболонського райсуду і звернувся до міністра юстиції Павла Петренка.