Директора Одеської ТЕЦ, якого затримали з підозрою у фінансуванні тероризму, вже відпустили під заставу. Однак, сума, яку внесли за порушника, залишається невідомою.

За інформацію правоохоронних органів, генеральний директор Одеської ТЕЦ вийшов під заставу. Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомило власне джерело. В Одеській прокуратурі відмовились коментувати цю справу, пояснивши своє рішення відсутністю відношення до неї.

Також у прес-службі СБУ повідомили, що вони не можуть знати, яку саме міру покарання оберуть для правопорушника, адже рішення прийматиме виключно суд.

Читайте також: Держінвестиції розподілятимуть на відкритих конкурсах

Нагадаємо, СБУ затримала начальника Одеської ТЕЦ за підозрою в розкраданны державних коштів та фінансуванні тероризму. За їхньою інформацією, високопосадовець вивів приблизно 38 млн. гривень на фіктивні банківські рахунки, після чого переводив гроші сепаратистам ЛНР.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще