Співробітники підмосковного управління Державної інспекції безпеки дорожнього руху були застрелені після відмови від хабара, який їм пропонували троє злочинців. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Перед тим як застрелити поліцейських, злочинці хотіли від них відкупитися і пропонували співробітникам поліції гроші, щоб їх відпустили без складання протоколу про адміністративне порушення. Однак правоохоронці від хабара відмовилися", - повідомляє видання.

Прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи про замах на хабар, хоча факт спроби підкупу правоохоронців підтверджується записами відеореєстратора і свідченнями самих підозрюваних у вбивстві.

Читайте також: Житель Полтави розстріляв двох чоловіків на зупинці

Нагадаємо, в листопаді 2014 троє зловмисників виїхали в Солнєчногорський район, імовірно, з метою розбійного нападу. По дорозі їх машину зупинили двоє автоінспекторів і виявили, що водій машини знаходиться в стані сп'яніння. Під час складання протоколу злочинці застрелили поліцейських і зникли.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що всі троє раніше брали участь у конфлікті на Донбасі, воюючи у складі батальйону "Привид" в "ЛНР". Двоє чоловіків є уродженцями Донбасу.

Двоє підозрюваних були затримані за гарячими слідами, а останнього зловили на початку серпня під час спроби незаконного перетину кордону з Абхазією.