Майже за рік в ДТП загинули більше 3 тисяч українців.

Про це розповів на конференції Міністерства інфраструктури начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков.

"За 11 місяців 2017 було 146 тис. ДТП. З них 24 тисяч з постраждалими. Загинули 3058 наших громадян ... Тільки в цьому році поліцейські виявили і зафіксували більш ніж 2 млн порушень, грубих порушень", - сказав Жуков.

Найбільш поширеними причинами смертей були порушення ПДР і водіння в нетверезому вигляді.

"Основні причини - це перевищення максимально дозволеної швидкості руху, це порушення правил маневрування, порушення правил переїзду перехресть, недотримання дистанції, а також керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння. Це свідчить про те, що у нас недостатнє законодавство в сфері безпеки дорожнього руху. У нас немає фіксацій порушень ПДР", - зазначив чиновник.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Олені Зайцевої продовжили арешт

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 15 грудня, в Дарницькому районі Києва в п'ятницю провалилася дорога. Згідно з інформацією, на цій ділянці проводився капітальний ремонт. В результаті події ніхто не постраждав.