У Луганській області СБУ виявила схованку з броньованою розвідувально-дозорною машиною і амуніцією на 70 осіб, захованих з метою продажу.

Про це повідомили в прес-центрі АТО в середу, 12 серпня.

У селищі Новоайдар на Луганщині виявили схованку з військовою технікою та боєприпасами для подальшого продажу та переправлення боєприпасів за межі території проведення АТО.

Читайте також: "Айдар" викрив групу терористів і показав їхні особисті речі (фото)

Зокрема, в тайнику співробітники СБУ виявили БРДМ, два прилади наведення для гаубиць, патрони різних калібрів, дві гранати Ф-1, 12 магазинів до ручного кулемету Калашникова, підставку для автоматичного гранатомета, шість приладів наведення до протитанкового гранатомету, 67 бронежилетів, 42 кевларові каски і 21 портативну цифрову радіостанцію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знайдене передали до військової прокуратури, за даним фактом можуть порушити кримінальну справу за статтею "незаконне поводження зі зброєю" кримінального кодексу.