Напій, який є практично в кожному холодильнику, який володіє чудовими властивостями, який допомагає зберігати молодість і красу називається сироватка.

У цьому напої міститься безліч незамінних для людини компонентів: лактоза, білки, вітаміни А, С, Е, групи В, корисні кислоти, магній і кальцій.

Чистка організму молочною сироваткою допомагає вивести з нього шлаки і токсини. Це відбувається за рахунок лактози, яка активує сприятливу мікрофлору кишечника, а також покращує травлення. Така чистка сповільнить газоутворення і запобіжить розвитку шкідливих гнильних бактерій.

Крім того, вона підсилює обмін речовин, змушує організм "прокинутися" і почати працювати в темпі, що допоможе позбутися від зайвих кілограмів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При регулярному вживанні сироватки велика кількість вітамінів з легкістю приведе в норму імунітет і енергетичний баланс. Радимо випивати вранці по склянці напою, краще до сніданку.

Вона допомагає виробляти серотонін і впливає на концентрацію уваги і зібраність. Додатковим бонусом йде вітамін В - він відповідає за стабільність емоційного стану.

Крім того, сироватка корисна в косметиці. Вона здатна впоратися зі зморшками і зайвою сухістю, а також надати обличчю здоровий колір! Сироватка корисна і для волосся: сприяє їх зростанню і відновленню.

Сироватку можна додавати в оздоровчі коктейлі, змішуючи з ягодами, сиром і цукром. Можна робити желе для маленьких дітей. Сироватку часто додають в продукти дитячого харчування, так як за складом вона найближче до материнського молока.

Користь сироватки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вчені-дерматологи з'ясували, як правильно приймати душ і які помилки найчастіше допускають прості люди.