Дивовижний пес бурого кольору і з мордою як у ведмедя потрапив у притулок для покинутих тварин в російському Челябінську. Деякі користувачі соціальних мереж вирішили, що це і справді може бути помісь двох тварин, і слава про "собаку-ведмедя" швидко облетіла мережу, про нього навіть почали писати у західних медіа. Та насправді це звичайний покинутий пес, і веселого в його житті мало.

Вперше про нового постояльця притулку для безпритульних домашніх тварин повідомила в соцмережі зоозахисниця Юлія Іванчикова, додавши до посту фотографії вихованця. Завдяки незвичайному зовнішньому вигляду пса пост швидко став популярним, а на тварину звернули увагу журналісти.



Справа в тому, що бурий звір мордою дуже схожий на ведмедика і розпізнати в ньому собаку можна, тільки якщо він встає на чотири лапи. Тоді зрозуміло, що це ніякий не ведмідь.

Багато цілком серйозно поставилися до того, що тварина, яка потрапило в притулок, може бути сумішшю собаки і ведмедя.

Насправді за ведмедя (дуже маленького і досить дивного) цього пса можна прийняти, тільки якщо дивитися на його морду. Ось так він ведмідь:


а ось так вже точно не ведмідь, а звичайний пес:


Співробітники притулку розповіли, що спійманий покинутий пес - це "бракований" чау-чау. Після того як його доставили в притулок, він вів себе відчужено і навіть агресивно: кусався, а потім забився в кут і навіть до їжі не підходив.

Регулярне харчування і ласкаве поводження, можливо, зможуть зняти стрес, і пес навчиться спілкуватися і довіряти людям.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Але поки що перспективи у нього не дуже: доросла собака, яка прожила довгий час на вулиці, хоч і популярної породи, але з браком. Не факт, що для тварини знайдеться новий господар. Так що "ведмедопес" наразі сумує.


Тим часом історія про дивний гібрид собаки і ведмедя вже пішла гуляти по різним західним виданням і дехто навіть всерйоз розмірковує про те, чи можуть ведмідь і собака дати потомство.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" розповідав про мисливського пса, який вистрілив в господаря з його рушниці.