Глава Північної Кореї Кім Чен Ин і його найближче оточення зайнялися введенням препаратів, що містять золото. Подібні бажання виявляла раніше Людмила Янукович, розповідаючи про апельсини.

Про це повідомляє The Sun.

Згідно інформації, препарат "Колоїдний розчин полісахариду з нано-золотом" розроблений північнокорейським підприємством та доступний лише еліті КНДР.

При цьому наголошується, що Пхеньян планує експортувати даний препарат, який забезпечується інструкцією на китайській, англійській та російській мовах.

Виробники препарату переконують, що він здатний вилікувати "цироз печінки, діабет, безсоння, рак, артрит, слабоумство", а також може уповільнити процес старіння.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте цей препарат не є унікальним, його аналоги є навіть у Великобританії.

Разом з тим, відомо, що Людмилу Янукович українці дізналися під час Майдану в 2004 році. 29 листопада того ж року в Донецьку - на мітингу в підтримку "Партії регіонів" дружина кандидата в президенти Януковича розповіла про події в Києві.

Під час виступу вона збивалася, стрибала з теми на тему, розповідала деталі сімейного життя і щиро хотіла допомогти чоловікові. Але виступ Людмили Янукович, яку після цього стали називати Люсею, навряд чи допомогло її чоловікові, можливо, навпаки.

На наступний день всі українські канали транслювали виступ Янукович. Деякі фрази, такі як "американські валянки" і "непрості апельсинки" моментально пішли в народ.

Воно стало першим і єдиним публічним виступом Людмили Янукович.

"Дорогі друзі, я з Києва, я можу сказати, що там робиться. Там просто помаранчевий шабаш! Значить, стоять валянки рядами... - все скрізь американське! І гори помаранчевих апельсин. І це на тлі: "Помаранчеве небо..." Від таке! Це просто... Це кошмар! І хочу вам сказати, що ці апельсинки не прості, а наколоті. Люди беруть апельсин, з'їли - взяли інший. І вона тягнеться і тягнеться - рука. Зараз я їхала сюди - були новини. І сказали - на площі массове отруєння почалося. Часті випадки звернення в лікарню. Людей везуть з менінгітом! До чого ми дожилися! І стоять, і стоять! Очі просто луб'яні! Просто!".

Нагадаємо, побіжного президента Віктора Януковича і його оточення зняли з міжнародного пошуку після рішення Інтерполу. В Україні ж стосовно них порушено низку кримінальних проваджень.

Крім того, екс-президента Грузії і лідера партії "Рух нових сил" Михеїла Саакашвілі не підозрюють в організації перевороту на гроші олігарха Сергія Курченко, а проходить він по зовсім іншої статті.

Дивіться сюжет про виступ

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, як радник Путіна захопив Україну.