У Торонто (Канада) знайшли мертвим одного із найбагатших людей Заходу, засновника фармацевтичної корпорації Apotex, 75-річного мільярдера Баррі Шермана.

Поруч із ним, у підвалі будинку, копи виявили й тіло його 70-річної дружини Хани

"Всі ми в Apotex глибоко вражені і засмучені цією новиною, і наші думки і молитви з родиною в цей час", - підкреслюють його колеги.

Поки що всі обставини загибелі встановлюються, але попередньо детектив Брендон Прайс заявив, що цей злочин доволі підозрілий, саме тому слідчі й утримуються від коментарів, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На даний час загальна сума на рахунках покійного - 3,2 мільярда доларів, він займав 12 місце в списку найбагатших людей Канади. Нещодавно будинок Шерманів виставили на продаж, але як тільки трагічна звістка облетіла місто, одразу ж зняли його із торгів.

Дивіться: поліція розслідує смерть засновника Apotex та його дружини

Як повідомляв портал "Знай.ua", у віці 62 років помер лідер рок-гурту The Smithereens Пет Денізіо – один із тих, хто надихнув Кобейна на створення музики у стилі гранж.