Партія "Єдиний центр", яку очолює відомий політик і бізнесмен, народний депутат Віктор Балога поширює в Закарпатській області листівки сепаратистського змісту.

Про це повідомляють жителі Закарпаття в соціальних мережах.

Листівки приходять мешканцям області в конвертах на домашні адреси. У них різко критикується "центральна влада в Києві", а столиця протиставляється Закарпаттю. За своїм змістом листи вельми нагадують ті агітаційні матеріали, які поширювалися в Донбасі перед початком війни, коли місцеве населення також нацьковували на Київ.

Читайте також: У сина Балоги відібрали незаконно отриманий дипломатичний паспорт

Вибрані цитати з листівки:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Центральна влада виступила проти Закарпаття, тобто проти громадян своєї країни".

"Нинішня влада в Києві пішла ще далі: залякує бронетехнікою і озброєними загонами, шантажує викликами до слідчих і відправкою на Східний фронт".

"У Києві всіляко хочуть створити з нашого краю осередок мафіозної території, порядок в якій можна навести тільки силою, руками своїх спущених на парашуті ставлеників".

"З метою збереження спокою в нашому краї ми рішуче і спільно виступили проти сценарію Києва і не допустили загострення ситуації".

"Все це дуже нагадує добре відоме нам "Київ не хоче чути голос Донбасу" - коментують листівку в соціальних мережах мешканці Закарпаття.