Популярний серед жіночої статі російський співак Сергій Лазарєв вперше прокоментував чутки про свій роман із українською артисткою Ані Лорак.

Про це йшлося в його інтерв'ю PeopleTalk.

"Цю плітку я чую постійно, тому що ми дуже близько дружимо. Я вважаю, що вона одна з найкрасивіших дівчат на нашій естраді, неймовірний трудоголік. Дуже багато чекають нашого дуету, плануємо його на 2018 рік. Але Кароліна заміжня — у неї чудовий чоловік, чудова красуня донька Софія, з якою ми чудово ладнаємо. Так що наші відносини дуже теплі, але в рамках розумного з однієї простої причини - Ані Лорак невільна, а я не відводжу з сімей", - заявив виконавець.

За словами Лазарєва, йому також приписують те, що він одружений, проте і це є неправдою.

"Я дуже хочу розвіяти цей слух — я не одружений і найближчим часом не збираюся. Я дуже спокійно ставлюся до інституту шлюбу, не вважаю, що люди повинні вступати в шлюб, щоб довести свою любов, а дитина може народитися і поза шлюбом, головне, щоб її оточували любов'ю і приділяли увагу", - додав співак.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, відомий російський співак Сергій Лазарєв заявив, що покидає сцену.

Крім того, російський співак Сергій Лазарєв два роки успішно приховував, що у нього є син. А тепер, коли таємне стало явним, артист не може перестати ділитися з шанувальниками своїм маленьким щастям.

Дивіться сюжет про співака

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Лазарев похитнув скріпи.