Більшість з нас отримують новини з Facebook. Але часом велика кількість реклами і нав'язливого інформаційного сміття позбавляють перегляд стрічки будь-якого сенсу. Нерозбірливість наших друзів в темах для публікацій засмічує новинний потік і стає джерелом нашого постійного роздратування. Однак Facebook уважно стежить за нашими уподобаннями і реакціями на той чи інший контент. Як повідомляють російські ЗМІ, нова функція дозволить позбутися від нескінченного потоку фотографій чужих котів і приготованих борщів.

Snooze

Posted by Facebook on Wednesday, 13 December 2017

Можна буде приховати записи конкретних людей на 30 днів, при цьому не видаляючи їх з друзів. У Facebook з'явиться можливість прибирати пости користувачів і груп зі стрічки новин. Завдяки функції, що отримала назву Snooze, можна буде приховати записи конкретних людей на 30 днів, при цьому не видаляючи їх з друзів.

Як пояснили в компанії, нововведення дозволяє прибрати зі своєї стрічки небажаний контент без необхідності повністю скасувати підписку на той чи інший обліковий запис. Нова функція офіційно запущена компанією сьогодні, проте в російськомовній версії соцмережі вона поки не доступна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" розповідав, як виглядали техногенії в молодості