Демографічна ситуація в Україні з кожним роком, на жаль, не покращується. Навпаки, кількість населення за цілої низки причин невпинно скорочується.

За даними Державної служби статистики, протягом трьох кварталів 2017 року наших співвітчизників стало менше на більше ніж 150 тисяч. Трапляється так переважно тому, що рівень народжуваності не перекриває занадто високий рівень смертності.

В рейтингу ООН ми посідаємо 172 місце серед усіх країн світу, адже українські родини поки що неспроможні забезпечувати дітей: грає роль фінансова нестабільність та недостатній рівень добробуту, як наслідок – масова трудова міграція за кордон, повідомляє Politeka.

Найчастіше молоді мами скаржаться, що грошей, які вони отримують від держави на утримання малечі, не вистачає навіть на підгузники.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: чому в Україні високий рівень смертності

Як повідомляв портал "Знай.ua", оприлюднена шокуюча статистика бойових втрат в лавах ЗСУ під час військового протистояння на Донбасі.