До мирного мітингу "Марш за імпічмент" у центрі міста приєднався лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі разом із дружиною.

Колона стартувала від парку Шевченка і попрямувала до Майдану Незалежності:

“Незважаючи на те, що вони нас усіх розводили в минулі дні, сьогодні я завдяки вам вільний, і ми їм покажемо, що нас реально багато. Вони вже знають, що програли, а ми переможемо… Я чув ваші голоси з камери, куди мене закрив Порошенко. Ви мене звільнили, а я вам допоможу звільнити Україну ”, – підкреслив політик.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Екс-президент Грузії наголосив, що він разом зі своїми соратниками має на меті виключно мирний діалог із чинною владою, і готовий досягти компромісу дипломатичним шляхом:

“Наша боротьба буде наступальної як ніколи. Щоб всі знали: ніколи Порошенко і цій групі нас і мене не зламати. Ми це показали. Ми будемо говорити з ними тільки про одне – про їх мирний відхід. Щоб уникнути кровопролиття, насильства, нещастя. Нам це не потрібно”, – підсумував Саакашвілі.

Відомо, що за попередніми підрахунками, на мітингу знаходиться понад 5 тисяч людей.

Дивіться: "Марш за імпічмент", пряма трансляція

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед мітингом прибічників екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі у Києві місцеві копи намагалися не дати активістам встановити сцену на Майдані Незалежності.