У винятковій економічній зоні Латвії неподалік державного кордону були зафіксовані кораблі, які належать ВМФ РФ.

Про це військове відомство повідомило у своєму Twitter.

"Збройні сили зафіксували на відстані 6,5 морських миль від територіальних вод Латвії буксирний корабель, який тягнув протидиверсійний катер "Нахимовец", що належать ВМФ Росії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, військові кораблі й літаки РФ з початком конфлікту в Україні і загостренням стосунків між Заходом і РФ все частіше фіксують поблизу повітряних і морських кордонів Балтії.

При цьому повітряний і морський простір держав вони не порушують, однак у випадку літаків йдеться про загрозу для цивільної авіації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Швецькі винищувачі перехопили два російських бомбардувальника

29 липня винищувачі НАТО перехопили над Балтійським морем одразу 12 російських військових літаків.

В країнах Балтії і Британії неодноразово заявляли, що польотами своїх літаків біля їхніх кордонів Росія демонструє силу і тестує реакцію НАТО.