Активісти відділення Загальноросійського народного фронту в Ярославській області знайшли в обласному центрі світлофор, встановлений на пустирі.

Про це повідомляється на сайті ОНФ.

Активісти виявили світлофор на перехресті вулиць Бабича та Будівельників, проводячи моніторинг стану автомобільних доріг.

За даними ОНФ, в 2014 році влада Ярославля планувала побудувати дорогу на вулиці Будівельників, але на це не вистачило грошей. Незважаючи на це, на місці передбачуваного перетину дорог на вулиці Бабича був встановлений світлофор.

Читайте також: Батьки у Франції "забули" трирічну дитину

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Представники ОНФ мають намір направити запити у відповідні органи, щоб вони оцінили доцільність встановлення світлофора в цьому місці.

Купівля світлофора для неіснуючої дороги, судячи з інформації з сайту держзакупівель, могла обійтися міському бюджету приблизно в два мільйони рублів, відзначають активісти. Крім цього, світлофор працює, а це означає, що витрачаються кошти на його утримання.