Хакери з "Ісламської держави" отримали доступ до баз даних американських політиків і військових. Також терористам вдалося зламати базу даних NASA. Вони дістали телефонні номери та номери кредиток співробітників космічного відомства, повідомляє NBC News.

Відповідальність за злам взяли на себе хакери із "Хакерського дивізіону Ісламської держави".

Про отримання доступу до американських баз даних у своєму Twitter написав відомий терорист з "ІДІЛ" Абу Хусейн аль-Британі. Однак його акаунт через деякий час заблокували.

Хакери стверджували, що отримали доступ до імен, паролів, адрес електронної пошти та телефонних номерів співробітників військово-повітряних сил США, корпусу американської морської піхоти, NASA, а також портової влади штатів Нью-Йорк та Нью-Джерсі.

Читайте також: США передадуть Туреччині шість винищувачів для боротьби з ІДІЛ

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хакери наголошують, що отримали також доступ і до кредитних карток деяких співробітників Державного департаменту США.

Представник міністерства оборони США зазначив, що у відомстві відомо про цей випадок. Однак, за його словами, цей факт поки не можливо підтвердити.

Представник наголосив, що головне завдання оборонного відомства – забезпечення безпеки тих, хто перебуває на службі.