Головний тренер збірної України Євген Мурзін повідомив, що американський розігруючий Джером Рендл все ще не отримав українське громадянство, що перешкодить йому зіграти на "Євробаскеті-2015".

Про це повідомляє Sport.ua.

"Поки питання по ньому відкрите. Президент ще не підписав закон про присвоєння йому українського громадянства. Тому поки розглядаємо варіанти гри, як з ним, так і без нього. За ігровими якостями Рендл мене влаштовує, я б хотів, щоб він був у збірній", - сказав Мурзін.

Читайте також: Американець Рендл зіграє за Україну на Євробаскеті-2015

Нагадаємо, "Євробаскет-2015" пройде з 5 по 20 вересня в чотирьох країнах - Франції, Німеччини, Хорватії та Латвії. На груповому етапі збірна України зіграє в Ризі проти Бельгії, Латвії, Литви, Чехії та Естонії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще