В центрі Харкова виявили тіло загиблого чоловіка з перерізаним горлом. Загиблий пролежав у квартирі близько чотирьох днів. Убитий виявився відомим турецьким продюсером Еміром Севдетом Сасмажем.

Про це повідомили в прокуратурі Харківської області.

"У день вбивства продюсер прилетів до Харкова, де його зустрів знайомий, який відвіз його на зйомну квартиру в центрі міста. Між іноземцями почався конфлікт, в якому злочинець намагався змусити бізнесмена кудись з ним поїхати, але той категорично відмовлявся. Тоді опонент схопив ніж і одним рухом перерізав йому горло", - повідомили в прокуратурі.

Після вбивства злочинець забрав цінні речі, які були у загиблого і зник.

Читайте також: Застрелили довірену особу Путіна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як виявилося, жертвою зловмисника став Емір Севдет Сасмаж, відомий продюсер. Довгий час він був продюсером знаменитої в Туреччині співачки Назли Хамарат.

Порушено кримінальну справу. Прокуратура Харківської області оголосила в розшук вбивцю, який також є громадянином Туреччини.