Сьогодні в Калінінградській області Росії знищили першу велику партію сала з польським маркуванням.

Як повідомляє УНН, чотири тонни сала за допомогою бульдозера скинули в яму, засипали і утрамбували землею. Попередньо, сало змішали з хлорним вапном.

"Санкційні продукти" затримали на пункті пропуску "Багратіонівськ" на російсько-польському кордоні. Російські підприємці не надали документів на вантаж і заявили, що він призначений для особистого користування.

Читайте також: На Камчатці знищили більше чотирьох тонн свіжої червоної ікри

Нагадаємо, що 100 кілограмів сиру і стільки ж риби недавно спалили в крематоріях на одному з пунктів пропуску російсько-польського кордону.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Два дні тому в анексованому Криму закопали в яму овочі з країн Євросоюзу. Їх привезли на півострів з Миколаївської області.

У Самарі знищили понад 100 тонн свинини, яку, як вважає Россільгоспнагляд, виготовили ​​в Євросоюзі, проте за документами має бразильське походження.