Київ нарешті накрив довгоочікуваний дощ. Для жителів столиці він приніс невелике полегшення після спекотних днів, коли температура доходила до 37 градусів Цельсія.

Втомлені від спеки городяни з радістю фотографують дощ, викладаючи знімки в соцмережі. Однак він добрався не до всіх.

"У Києві злива пройшла на Куренівці і біля "Спартака". Кажуть, град лупив. А у нас на Борщагівці поки сухо, хоча йде хмара", - розповів киянин Олександр, передає "Сегодня".

Про сильна злива з градом говорять і жителі столичної Оболоні. Зокрема, біля метро "Героїв Дніпра" він став причиною невеликого потопу.

Читайте також: Вулиці Тернополя затопило після дощу (фото)

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зовсім поруч, біля станції підземки "Мінська", навпаки йшов приємний літній дощик. Жителі вийшли на вулицю, щоб прогулятися під ним.

Поки не пощастило з дощем передмістям Києва. У них як і раніше сухо і жарко. Зокрема, в Бучі спекотна погода спостерігається й надалі і навіть немає натяку на можливий дощ.